Tuinen

Onderhoud en renovatie

Wilt u graag het hele jaar door een verzorgde tuin? Of is uw tuin wel een keer toe aan een opknapbeurt? Groenpartner Avereest levert tuindiensten zoals onderhoud en renoveert tuinen voor particulieren, bedrijven en overheden.

Tip: Wilt u nog meer genieten van uw tuin?

Maak dan deze maand (augustus) gebruik van onze zomer-actie: maak een inspiratie-afspraak voor gratis persoonlijk tuinadvies!

Onderhoud

Het bijhouden van de tuin kost vaak veel tijd en vergt in sommige gevallen ook specialistische kennis. Wij hebben als erfgoedhovenier Groenpartner Avereest alles in huis om uw tuin en erf te onderhouden.

notariswoning-(2)-860x484-272x182

Een greep uit onze onderhoudswerkzaamheden:

• Gazon verbeteren

• Snoeien en maaien

• Fruitbomen snoeien

• Tuin winterklaar maken

U kunt zelf bepalen hoe vaak u het onderhoud wenst aan uw tuin. Alles is mogelijk: Wekelijks, maandelijks of bij elke seizoenswisseling. Wij komen graag bij u langs voor een onderhoudscontract op maat.

Renovatie

U heeft een mooie tuin, maar wilt graag een tuin die beter bij uw woning, dan is renovatie van uw tuin een goede optie. Wij kunnen uw tuin herinrichten, waarbij beplanting en materialen vervangen kunnen worden of een nieuwe plek in de tuin krijgen.

Wanneer u achterstallig onderhoud aan bomen heeft, kunnen wij dit ook meteen voor u oplossen. Wij hebben ervaring met het snoeien en kappen van bomen.

Wij hebben als specialisten de kennis en de kunde om deze onderhouds- en aanlegwerkzaamheden voor u uit te voeren.